Α ρε Ελλάδα! Ασφαλτόστρωση δρόμου μαζί με τα παρκαρισμένα!!!! (ΦΩΤΟ)

asfaltostrosi

Ένα μοναδικό φαινόμενο αντίκρυσαν οι κάτοικοι του Ρεθύμνου: Ο δήμος ασφαλτόστρωσε έναν δρόμο αλλά δεν ειδοποίησε τους περίοικους να απομακρύνουν τα ΙΧ τους και τελικά οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά τις εργασίες, αφήνοντας... κενά...εκεί όπου ήταν....παρκαρισμένα ΙΧ και κάδοι.

220902

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Επ. Μαρούλη και όπως μετέδωσε το iefimerida.gr, οι κάτοικοι καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής οι δημοτικές αρχές δεν τους ειδοποίησαν εγκαίρως ώστε να μετακινήσουν τα οχήματά τους, προκειμένου να εκτελεστούν κανονικά οι εργασίες. Με αποτέλεσμα ο δήμος να κάνει την ασφαλτόστρωση στον δρόμο, ωστόσο το νέο οδόστρωμα πέρασε ... δίπλα από τα αυτοκίνητα και τους κάδους σκουπιδιών!

asfaltostrosi1

Μπράβο λοιπόν στο Ρέθυμνο για την πρώτη ασφαλτόστρωση στον κόσμο, αυτής της μορφής.....................χωρίς να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …