Ακυρώσεις παραστάσεων λόγω απεργίας

ethniko-theatro-2

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, λόγω όπως ανακοινώνει η διεύθυνσή του, της απεργίας που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά ακυρώνονται:

  • Η «Δωδέκατη νύχτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στην Κεντρική Σκηνή
  • Το «Στέλλα κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»
  • Ο «Ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ, στην Παιδική Σκηνή
  • Το «Πεδίο βολής» στην Πειραματική Σκηνή
  • Ο «Άνεμος» του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Θέατρο Rex- Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων της παράστασης «Στέλλας κοιμήσου» στις 8/12 που ματαιώνεται, μπορούν να προσέλθουν και να την παρακολουθήσουν μόνο την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, διότι όλες οι επόμενες παραστάσεις είναι ήδη sold out.

Η ανακοίνωση:

«Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός δεκαημέρου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210.7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Ίντερνετ.

Σημείωση: Τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου λειτουργούν ως εξής: Τρίτη 9:00 - 17:00 και από Τετάρτη έως Κυριακή 9:30 - 21:00.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …