Ζητούνται 70 διοικητικοί Υπάλληλοι

doyleiaasprhimages

Προκήρυξη γενικού διαγωνισμού με αριθμό EPSO/AD/330/16 εκδόθηκε για 35 προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων, από τους οποίους 20 επιθεωρητές Πυρηνικών Διασφαλίσεων και 15 υπευθύνους Πολιτικής στον τομέα της Πυρηνικής Ενέργειας και επιθεωρητές Πυρηνικών Διασφαλίσεων στο Λουξεμβούργο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για μία εκ των δύο ειδικοτήτων,

Σύμφωνα με τους γενικούς όρους, οι υποψήφιοι θα πρέπει να απολαύουν των πολιτικών δικαιωμάτων ως υπήκοοι κράτους-μέλους της Ε.Ε., να έχουν τακτοποιήσει τις στρατολογικές υποχρεώσεις τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί στρατολογίας και να παρέχουν τα εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση καθηκόντων τους.

Οι επιθεωρητές Πυρηνικών Διασφαλίσεων θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν πτυχίο σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Master) ή ανώτερο, πέραν του απαιτούμενου για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, σε Πυρηνική Φυσική, Πυρηνική Χημεία, Πυρηνική Ιατρική, Ακτινοπροστασία, Ραδιοβιολογία, Φυσική, Χημεία, σε επιστήμες Μηχανικού ή σε άλλο πεδίο άμεσα σχετιζόμενο με τη φύση των καθηκόντων.

Για τους υπεύθυνους Πολιτικής απαραίτητο είναι το πτυχίο σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Master) ή ανώτερο, πέραν του απαιτούμενου για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, Πολιτικών Επιστημών, Νομικής, Οικονομίας ή σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο άμεσα σχετιζόμενο με τη φύση των καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά την προκήρυξη για να ενημερωθούν αναλυτικά.

Την προκήρυξη μπορείτε να τη βρείτε διαδικτυακά στο: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=OJ:C:2016:434A:FULL&from=EN ή πληκτρολογώντας τη σε διαδικτυακή σελίδα αναζήτησης, με τον κωδικό «EPSO/AD/330/16».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …