Αγορά πετρελαίου θέρμανσης με κάρτα-Συμφέρει; Οι τραπεζικές προσφορές

kartasel-15-f1-distili

Αύξηση των παραγγελιών πετρελαίου θέρμανσης καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, οι παραγγελίες άρχισαν να κινούνται μόλις τις τελευταίες ημέρες, με τις ποσότητες ωστόσο να διαμορφώνονται σε χαμηλότερα σε σχέση με πέρυσι επίπεδα.

Εκτιμάται ότι η μείωση στη μέση παραγγελία σε σχέση με πέρυσι φτάνει στο 30%, καθώς δεν ξεπερνά τα 300 λίτρα.

Ταυτόχρονα, παρατηρείται στροφή των καταναλωτών στις πιστωτικές κάρτες, καθώς το 60% των παραγγελιών πληρώνεται με αυτόν τον τρόπο.

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Η αλήθεια είναι ότι με τις προσφορές που έχουν ενεργοποιήσει οι τράπεζες, η χρήση των καρτών συμφέρει.

Κάθε τράπεζα συνεργάζεται με συγκεκριμένη εταιρεία πετρελαιοειδών. Ειδικότερα, αυτήν την περίοδο «τρέχουν» οι ακόλουθες προσφορές:

  • Alpha Bank

H ευχέρεια των άτοκων δόσεων παρέχεται σε επιλεγμένα πρατήρια BP και Shell, ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί. Αναλυτικότερα:

Πρατήρια Shell
Αναλυτικότερα, με τις κάρτες Energy MasterCard, Diners Club και Dynamic American Express επιστρέφεται το 5% της αξίας των αγορών σε συνεργαζόμενα πρατήρια Shell.

Η προσφορά του 5% ισχύει από 1.11.2016 έως 15.12.2016.

Οι 9 άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες στα τηλέφωνα: 801 11 20406 (για την Αττική & την υπόλοιπη Ελλάδα) και 2310 688644 (για την Θεσσαλονίκη).

Επιπλέον, για τις παραγγελίες που θα γίνουν σε Αττική και Θεσσαλονίκη, παρέχεται δωρεάν το σύστημα ηλεκτρονικού ποσοτικού ελέγχου Smart Ring, με την παράδοση/παραλαβή του πετρελαίου σας.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell

Πρατήρια BP
Από την άλλη πλευρά οι κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus προσφέρουν για αγορές ύψους 300 ευρώ και άνω τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Ανεξάρτητα από το ύψος της αγοράς, για κάθε 1 ευρώ ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει επιπλέον 4 πόντους.

Οι παραγγελίες γίνονται καλώντας το 18199 για Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή με την επίσκεψη σε κάποιο από τα επιλεγμένα πρατήρια ΒΡ με την ειδική σήμανση των 9 ατόκων δόσεων.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια BP

  • Eurobank

Η Eurobank και η ΕΚΟ προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και με 5% Επιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από 250 έως 3.000 ευρώ. Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλες τις πιστωτικές κάρτες της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Αγοράζοντας πετρέλαιο κατά το διάστημα 7/11 έως και 7/12/2016 από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, οι πελάτες της τράπεζας κερδίζουν 5% Επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών τους.

Στη συνέχεια, εάν δεν υπάρξει ανανέωση της προσφοράς, το ποσοστό θα πέσει στο 3%.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ

  • Εθνική Τράπεζα

Μέσω των πιστωτικών της καρτών μπορείτε να προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης από πρατήρια της Shell και να πληρώσετε σε 9 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 500 ευρώ.

Επιπλέον, συλλέγετε 12 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών έως και το τέλος του χρόνου.

Οι πόντοι εξαργυρώνονται στη συνέχεια υπό τη μορφή έκπτωσης σε όλο το δίκτυο συνεργατών του Go4more.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια

  • Τράπεζα Πειραιώς

Αυτήν την στιγμή η τράπεζα έχει ενεργοποιήσει δύο προσφορές για τις πιστωτικές κάρτες. Συγκεκριμένα:

Πρατήρια AVIN
Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ΑVIN και κερδίστε 5% επί της αξίας της συναλλαγής σας.

Το μηνιαίο μέγιστο ποσό επιστροφής ανά κάρτα, ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ.

Πραγματοποιήστε την αγορά πετρελαίου θέρμανσης:

Με τηλεφωνική παραγγελία στο 18 108
Με απευθείας παραγγελία και παράδοση από ένα από τα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων της ΑVIN που συμμετέχουν στην ενέργεια

Το ποσό της επιστροφής θα εμφανιστεί στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας με την προϋπόθεση ότι η χρέωση της κάρτας έχει γίνει μέσω των ασύρματων τερματικών της Τράπεζας Πειραιώς.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια AVIN

Όλα τα πρατήρια
Με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τα έξοδα για τη θέρμανσή σας, έως και σε 9 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Η δυνατότητα μετατροπής των συναλλαγών σε δόσεις παρέχεται για την αγορά:

Πετρελαίου θέρμανσης
Για ποσά από €300 έως €499,99, έως και 9 άτοκες δόσεις.

Φυσικού αερίου
Για οποιοδήποτε ποσό, έως και 9 άτοκες δόσεις.

Στερεών βιοκαυσίμων (π.χ. pellet)
Για ποσά άνω των €300, έως και σε 9 άτοκες δόσεις.

Τηλεφωνήστε στο 18 28 38 εντός 9 ημερών από την πραγματοποίηση της συναλλαγής σας και δηλώστε των αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε.

Το πρόγραμμα ισχύει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/04/17.

Για τους λογαριασμούς φυσικού αερίου, σας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να τους εξοφλείτε ηλεκτρονικά μέσω winbank.gr και easypay.gr, επιλέγοντας παράλληλα τον αριθμό των δόσεων που σας εξυπηρετεί, καταλήγει το moneyonline.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …