Χαμός στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ: Σύλληψη μέλους της ΔΑΚΕ για λαθροχειρία από την αστυνομία

adedysynedrioooooo

Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες στέλεχος της ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, γιατί επιχείρησε να ψηφίσει για λογαριασμό του γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ!!!

Προκλήθηκε ένταση που οδήγησε στην διακοπή της διαδικασίας για την εκλογή προεδρείου, για περίπου 30 λεπτά, καθώς ο "δράστης" Απόστολος Παπαντώνης, μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, επιχείρησε να ψηφίσει αντί για τον γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη-Πέτρο Σπανάκη, που απουσίαζε εκείνη την στιγμή από το χώρο του συνεδρίου με το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου!

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος όμως κατάλαβε ότι δεν επρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και ζήτησε την σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη, καλώντας την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και τον...συνέλαβε!.

Όπως σημειώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της απερχόμενης διοίκησης ΑΔΕΔΥ, το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και υπάρχει φόβος, χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις, ότι συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο.

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν για το περιστατικό: «Τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές».

spanakisΑπό την άλλη πλευρά ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, διαψεύδει την καταγγελία για λαθροχειρία και σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του που μίλησαν στο enikos.gr, είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό που κατεγράφη κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στο συνέδριο και τονίζει ότι ενώ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για να διευκολύνει τις διαδικασίες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ ενισχύεται κατά 0,13%, στα 1,0660 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 164,7370 γεν, στο 0,8561 με τη στερλίνα και στο 0,9684 με …