Δύο νέες θέσεις-Αιτήσεις

 

doyleia551335-kinitro_gia_douleia_600_205161_3g3239

Να υποβάλουν αίτηση µε σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούµενα προσόντα, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή), καλεί ο ∆ήµος Πειραιά τους ενδιαφερόμενους για τις θέσεις εργασίας που προκήρυξε.

Ειδικότερα, ανακοινώνει την σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε δύο (2) ΠΕ Ιατρούς για ένα (1) έτος, για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους δηµότες µέσω της λειτουργίας των ∆ηµοτικών Πολυιατρείων, µε τις εξής ειδικότητες: Α. Χειρουργικής µε εξειδίκευση κατά προτεραιότητα στο µαστό Β. Μαιευτικής-Γυναικολογίας.

Οι αιτήσεις στο Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, 6ος όροφος – γραφείο 12.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες, από 05-12-2016 έως και 14-12-2016


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …