Ετήσια πρόσληψη

job22pc7KXjeKi

Tην πρόθεση να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο, για την κάλυψη αναγκών του  για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης, ανακοινώνει στην ειδικότητα "ΠΕ Ιατρός Γενικής Ιατρικής", ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών Ν. Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την άσκηση των παρακάτω αρμοδιοτήτων που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.3Β του άρθρου 94 του Ν.3852/2010.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 05/12/2016 έως και 14/12/2016.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Αντίγραφο Πτυχίου Πανεπιστημίου του εσωτερικού ή ισότιμο του εξωτερικού αναγνωρισμένο.
  • Αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος .
  • Αντίγραφο τίτλου ειδικότητας.
  • Βιογραφικό Σημείωμα.
  • Αντίγραφο βεβαίωσης από τον Ιατρικό σύλλογο όπου θα φαίνεται ότι είναι εγγεγραμμένοι.
  • Αντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Αποδεικτικά παροχής υπηρεσιών ή συνεργασίας με ΟΤΑ (αντίγραφο σύμβασης, αντίγραφο τιμολογίου παροχής υπηρεσιών κλπ), εφόσον υπάρχουν.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Ι. Μιχαήλ 1 & Στρ. Σαράφη γωνία, 566 25, Συκιές, Τηλ. 2313-329.538, 2313-329.585, 2313-329.596.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …