Κάηκε ζωντανός οδηγός

asthenoforobradu_331418266

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2016 στην εθνική οδό Άργους Μυκηνών στο ύψος της διασταύρωσης για την Παναγία την Βασέρκα, πριν το χωριό Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Δυστυχώς στο ένα όχημα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά μετά την σύγκρουση, ο οδηγός του εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο και να απανθρακωθεί, ενώ υπάρχει ακόμη ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ναυπλίου .

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Άργος και Ναύπλιο με 4 οχήματα και 10 άνδρες, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένα όχημα που κινούνταν προς Αθήνα για να αποφύγει ένα αδέσποτο σκυλί έκανε ελιγμό, ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε μάρκας Μερσεντές βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να μην συγκρουστεί με το προπορευόμενο όχημα και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινούνταν προς Άργος και το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες βρίσκοντας ο οδηγός του φρικτό θάνατο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …