Πρόσληψη!

ergasia0_b2

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, στις 14:00, στο Πρωτόκολλο της ΕΛΣ, το οποίο βρίσκεται στα Γραφεία Διοίκησης (Πανεπιστημίου 39, 3ος όροφος, 105 64, Αθήνα, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 έως τις 14:00, τηλ. επικοινωνίας 210 3711200) και με την υποβολή αιτήσεων όλοι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν αίτηση, βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, για την θέση που έχει ανοίξει ενός χορευτή μπαλέτου στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους, μαζί με βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, ηλεκτρονικά, στο balletcompany@nationalopera.gr εντός της δεδομένης προθεσμίας. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής της αίτησης συμμετοχής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Διεύθυνσης Μπαλέτου (210 3615121), προκειμένου να επιβεβαιώσουν την εμπρόθεσμη και έγκυρη υποβολή της αίτησής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τη σχετική αίτηση υποψηφιότητας από το Πρωτόκολλο της ΕΛΣ ή ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο www.nationalopera.gr

  • Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, στις 10:30, στα στούντιο της ΕΛΣ (Αρχιμήδους 16, Ταύρος, 177 78).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1988 έως την 31η Δεκεμβρίου 1996. Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα κλασικού μπαλέτου και θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει μία variation κλασικού ρεπερτορίου και ένα solo σύγχρονου χορού της επιλογής τους προς παρουσίαση, εφόσον τους ζητηθούν. Επιπλέον, πρέπει να έχουν μαζί τους τη μουσική για τα soli τους σε CD. Εφόσον τους ζητηθεί, θα εξετασθούν σε σύγχρονη κινησιολογία, που θα διδαχθεί κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

Πληροφορίες: Ιβάνα Κατσούλα, τηλ. 210 3615121.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …