Γιατί και ποιοι πελάτες επιβραβεύονται από τις τράπεζες;

katasxeseis-trapezikes-katatheseis-misthoi-2

Στην επιβράβευση των πελατών τους που επιλέγουν να πληρώσουν λογαριασμούς πάσης φύσεως με πάγιες εντολές, προχωρούν οι τράπεζες. Με τον τρόπο αυτό δίνουν κίνητρο στους καταθέτες και στους κατόχους των καρτών να εξοφλούν λογαριασμούς, όπως πχ. της κινητής τηλεφωνίας, της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ κτλ. με αυτόματη χρέωσή τους.

Οι τράπεζες έχουν συνδέσει τις υπηρεσίες πάγιων εντολών με τα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών τους.

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Ο πελάτης κερδίζει ευρώ ή πόντους, τους οποίους μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρώσει με έκπτωση σε άλλες αγορές του, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης της κάρτας του.

Αναλυτικότερα, οι προσφορές ανά τράπεζα έχουν ως εξής:

  1.  Εθνική Τράπεζα: Στο πλαίσιο του προγράμματος Go4more, προσφέρει 25 πόντους ανά πληρωμή μέσω πάγιας εντολής με χρέωση καταθετικού λογαριασμού, ανεξαρτήτως ποσού, με μέγιστο 250 πόντους/μήνα. Κάθε 1.000 πόντοι αντιστοιχούν σε έκπτωση 2,5 ευρώ, κατά την εξαργύρωσή τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
  2.  Eurobank: Προσφέρει επιστροφή μετρητών 5 ευρώ σε όσους δώσουν τουλάχιστον 2 πάγιες εντολές μέσω της πιστωτικής τους κάρτας έως και τις 31/12/2016. Τα ευρώ της επιστροφής μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο δίκτυο του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή.
  3. Τράπεζα Πειραιώς: Κερδίζετε 50 yellow πόντους, με μέγιστο τους 500 το μήνα, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης yellow της τράπεζας. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν υπό τη μορφή έκπτωσης σε οποιονδήποτε από τους συνεργάτες του προγράμματος. Κάθε 1.000 yellows αντιστοιχούν σε 2 ευρώ έκπτωσης.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …