Η Δημοσκόπηση υπέρ των απολύσεων όσων έχουν αρνητική αξιολόγηση

DIMOSKOPISI

«Ναι» στην απόλυση δημοσίων υπαλλήλων που αξιολογούνται αρνητικά λέει το 63% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών με μόνο το 18% να εκφράζει διαφορετική άποψη.

Στην ίδια δημοσκόπηση το 46% διαφωνεί πλήρως ή μάλλον διαφωνεί με τον χωρισμό εκκλησίας-κράτους ενώ ένα 38% συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί. Ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 14%, ενώ το 2% «Δεν ξέρει/δεν απαντά».

grafima_190

Στη δημοσκόπηση τέθηκε και το ερώτημα αν οι μισθοί των κληρικών θα πρέπει να καταβάλλονται από το κράτος με το 42% να εκφράζει τη συμφωνία του, το 40% τη διαφωνία του, το 12% να απαντά «ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ» ενώ το 6% δηλώνει «Δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Το 61% τάσσεται, επίσης, υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων, πρόταση με την οποία διαφωνεί το 25%. Ούτε συμφωνώ, ούτε απαντώ, λέει το 11% και το 3% «Δεν ξέρει/δεν απαντά».

Στο ερώτημα, τέλος, εάν πρέπει να είναι χαμηλότερη η φορολογία των επιχειρήσεων, το 81% απαντά «ναι» και «όχι» μόνο το 8%.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …