Να τον χαίρεστε στο ΣΥΡΙΖΑ τον Πετρόπουλο...

petropoylos1-864x400_c

Αν πρέπει να αρκεστούμε σε εκτιμήσεις μάλλον στραβά αρμενίζουμε στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αφού έφτασε σε σημείο να βγει σε δημόσια δήλωση ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος και να προβεί σε εκτίμηση για το μέλλον των συντάξεων, υποστηρίζοντας ότι η δική του εκτίμηση είναι πως οι συντάξεις δεν θα δεχτούν νέες μειώσεις.....Φανταστείτε τι εκτιμήσεις θα ακούγαμε αν δεν ήταν υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που υποτίθεται ότι παίρνει αποφάσεις!!!

Πάντως θα πρέπει να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ μιας και ο ίδιος τάχθηκε υπέρ των ομαδικών απολύσεων επικαλούμενος το ευρωπαϊκό κεκτημένο!!!!!!!!!!

Οι δηλώσεις του έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ άλλων, εκτός από την προαναφερόμενη εκτίμηση:

  • Το ασφαλιστικό έχει κλείσει από πέρυσι με τη συμφωνία που υπήρξε
  • Δεν θα καταργηθεί η προσωπική διαφορά παρά τις πιέσεις που υπάρχουν για ανατροπή μετά το 2019
  • Βασικό ζήτημα στη διαπραγμάτευση είναι ο τρόπος που εγκρίνονται και ελέγχονται οι προϋποθέσεις από τον υπουργό οι ομαδικές απολύσεις.
  • Η κυβέρνηση επιδιώκει στη διαπραγμάτευση επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.
  • Το ΕΚΑΣ θα διατηρηθεί για τα ΑμΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω.

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …