Παιδιά οι 9 από τους 11 νεκρούς καραμπόλας(VIDEO)

590_f7ad75e1674e5df3d8a67bb5adfc3f50

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους εννέα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή, ενώ ακόμη 21 τραυματίστηκαν, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και δύο επιβατικά αυτοκίνητα στην κεντρική Σιβηρία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το τροχαίο όπως μετέδωσε το ΑΜΕ-ΜΠΕ, σημειώθηκε στο 926ο χλμ. της εθνικής οδού που συνδέει τις πόλεις Χάντι-Μανσίσκ και Τιούμεν, ενώ το λεωφορείο μετέφερε 32 επιβάτες, από τους οποίους 29 παιδιά.

Βάσει των πρώτων στοιχείων της έρευνας για τα αίτια του δυστυχήματος, εκτιμάται ότι ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια να προκαλέσει τη σύγκρουση.

Η κακή ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο και οι κακές καιρικές συνθήκες ενδέχεται επίσης να προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …