ΔΩΡΕΑΝ είσοδος σε εκδηλώσεις

 doreanfree_large

Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλη την εορταστική περίοδο, ανακοίνωσε υποσχόμενος και ειδικές δράσεις για τα παιδιά, καθόλη την εορταστική περίοδο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, που τονίζει:

«Η αρχή γίνεται με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 19.30, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, υπό τους ροκ ήχους της συναυλίας των Λάκη Παπαδόπουλου και Γιάννη Γιοκαρίνη. Την ίδια ημέρα, συμμετέχοντας στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF, που φέτος είναι αφιερωμένος στην εξάλειψη της παιδικής φτώχειας, ο Δήμος θα φιλοξενήσει τον «κουμπαρά» της δράσης για να μπορούν – όσοι μπορούν – να προσφέρουν για τον συγκεκριμένο σκοπό.

irakleio-810x460

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των ημερών συμπληρώνουν ακόμα δύο συναυλίες με: τους Αλχημιστές στις 26 Δεκεμβρίου ώρα 20.00 και τους C-Real, παρέα με την Τάνια Κικίδη, στις 30 Δεκεμβρίου ώρα 20.00, αμφότερες στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Επίσης, από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς, στην κεντρική πλατεία στήνεται το Χωρίου του Άγιου Βασίλη με καθημερινό πρόγραμμα (πρωί και απόγευμα) και πολλές εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ: Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Μέχρι το τέλος Ιουλίου …