Πληθαίνουν οι συμμετοχές στην πανεργατική απεργία

apergiaantistekomaste

Όλο και αυξάνονται λόγω της γενικότερης κατακραυγής των σκληρών οικονομικών μέτρων οι κλάδοι εργασίας που δηλώνουν συμμετοχή  στην πανεργατική απεργία που έχει κηρύξει για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η ΓΣΕΕ στην οποία συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ, διεκδικώντας από κοινού την πάταξη τόσο των συνεχιζόμενων πολιτικών λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης, όσο και τη διαρκή υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Νοσοκομεία

Με προβλήματα και η λειτουργία των νοσοκομείων. Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έχει προγραμματίσει πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκεμβρίου, ενάντια στις απολύσεις των επικουρικών γιατρών, αλλά και για το σύνολο των προβλημάτων του κλάδου, καθώς και πανελλαδική συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

Τα μέσα μεταφοράς

Μέχρι στιγμής, τα μέσα μεταφοράς που θα συμμετέχουν στην απεργία είναι τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ που έχουν προκηρύξει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας και μέχρι τις 9.00 το πρωί και από τις 21.00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Λεωφορεία και τρόλεϊ λοιπόν θα κινηθούν από τις 9.00 μέχρι τις 21.00.

Τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς (μετρό, τραίνο, προαστιακός, τραμ) κινούνται κανονικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις.

ΠΝΟ - Πλοία

Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια μέχρι τις 00.00 το βράδυ της Πέμπτης (προς Παρασκευή).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …