Προς την τελική έκβαση το deal Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου μέχρι τα Χριστούγεννα

Ολοκληρώνεται μέχρι τα Χριστούγεννα το deal Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου με τις εξελίξεις να είναι θετικές σε όλα τα μέτωπα και με τη συμφωνία να μπαίνει σε εφαρμογή. Το όλο εγχείρημα έχει πάρει θετική τροπή με την τοποθέτηση και του εισηγητή και όπως λένε παράγοντες της αγοράς, η εταιρία θα μπορεί να λειτουργήσει σχεδόν όλα τα νέα καταστήματά της.

Η εταιρεία Σκλαβενίτης τονίζει με κάθε τρόπο ότι είναι διατεθειμένη να εξακολουθήσει, με δικά της κεφάλαια, την χρηματοδότηση λειτουργίας της αλυσίδας Μαρινόπουλου για το δίμηνο Δεκεμβρίου 2016 – Ιανουαρίου 2017 και περιμένει την εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού που όχι μόνο θα στηρίξει την συμφωνία διάσωσης αλλά και θα περισώσει τις περίπου 11 χιλιάδες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με eisodima.gr.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …