Τι πίνει άραγε ολόκληρος υπουργός;

Ποιος ξέρει άραγε πως βγήκαν από το στόμα του υπουργού Οικονομίας και ανάπτυξης οι δηλώσεις για την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων ότι δεν αποτελούν εμπόδιο στην ανταγωνιστικότητα, που σε κάνουν να θυμηθείς την καταπληκτική διαφήμιση, "τι πίνει και δεν μας δίνει;"

Άραγε που τους βρίσκει όλους αυτούς ο πρωθυπουργός και τους αναδεικνύει σε παράγοντες της οικονομία, σε μία χώρα όπου τα λουκέτα και η ανεργία, χτυπούν κόκκινο;

Ποιος ξέρει;

Το σίγουρο είναι πως η δική μας απορία, αποτελεί πλέον απορία και των στελεχών και διευθυντών μεγάλων επιχειρήσεων, που έκπληκτοι άκουσαν τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, να δηλώνει ότι " υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει αρνητικά την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων", κατά την διάρκεια ομιλίας του στην εκδήλωση "10 CEO Summit" της Ελληνικής εταιρίας διοίκησης επιχειρήσεων στην Αθήνα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …