Δεν έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή της PFIC για την είσοδο στην ΒΦΛ

Απορριπτική, επί της ουσίας, ήταν η απόφαση του δικαστηρίου στην αίτηση προσωρινή διαταγής που κατέθεσε η PFIC (μια εκ των 3 εργολαβικών εταιρειών στις οποίες έχει εκμισθωθεί το σύνολο των εγκαταστάσεων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας) κατά των απολυμένων της βιομηχανίας, με την οποία ζητείτο η αποχώρησή τους από την βόρεια είσοδο του εργοστασίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου την οποία παρουσιάζει το kavala-portal.gr, οι απολυμένοι μπορούν να παραμείνουν στο σπιτάκι που έχει παραχωρηθεί από τον δήμο Καβάλας για τις ανάγκες τους, με την προϋπόθεση να μην παρεμποδίζουν την διέλευση οχημάτων από την βόρεια είσοδο -κάτι όμως που ήδη γίνεται εδώ και ενάμιση μήνα, με όλα τα οχήματα πάσης φύσεως που επιθυμούν να εισέλθουν δια της βόρειας εισόδου να εισέρχονται κανονικά (μάλιστα οι απολυμένοι κρατάνε και αρχείο κινήσεως με όλα τα οχήματα που εισέρχονται ή εξέρχονται, προκειμένου να αποδείξουν ότι η είσοδος παραμένει ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να αξιοποιηθεί από τους απολυμένους κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί για την είσοδο της βιομηχανίας -εκδίκαση που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιανουαρίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …