Έχασαν τον έλεγχο οι Κρητικοί αγρότες σε βάρος απεργών ναυτεργατών(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Εξαγριωμένοι αγρότες προσπάθησαν να λύσουν τους κάβους του Blue Star που ήταν δεμένο λόγω της απεργίας των ναυτικών και με αντλίες νερού επιτέθηκαν στους Κρητικούς οι απεργοί ναυτικοί και η κατάσταση παραμένει μέχρι τώρα ανεξέλεγκτη, με τον Λιμενάρχη Ηρακλείου Δημήτρη Σαϊτάκη να τραυματίζεται ελαφρά.

Οι απεργοί της Ομοσπονδίας σύμφωνα με το protothema.gr, αντέδρασαν πετώντας νερό με μάνικες στους αγρότες, οι οποίοι εξαγριωμένοι αντιδρούσαν στον αποκλεισμό των λιμανιών, εξαιτίας του οποίου κινδυνεύουν να καταστραφούν τα εμπορεύματά τους και να χάσουν τα συμβόλαια που έχουν συνάψει με τις εταιρίες που συνεργάζονται.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ο Λιμενάρχης Ηρακλείου χτύπησε σε μία πόρτα. Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, ωστόσο λόγω του στενού κλοιού των αγροτών και της γενικευμένης αναταραχής, η διέλευση του παρεμποδίστηκε και δεν κατέστη εφικτή η μεταφορά του κ. Σαϊτάκη στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή οι αγρότες απαίτησαν και απαιτούν από τον Λιμενάρχη να να επιστρέψει το πλοίο που αναχώρησε αργά το απόγευμα από το λιμάνι και το οποίο απέπλευσε εν μέσω των σοβαρών επεισοδίων.

Οι οργισμένοι παραγωγοί, κατά την διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα στο λιμάνι, πέταξαν πέτρες και φωτοβολίες σε πλοίο, το οποίο, αφού οι ναυτεργάτες απάντησαν με ρίψη νερού, έλυσε τους κάβους και απομακρύνθηκε από το λιμάνι της πόλης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …