Μάνα σου λέει-Πήγε ταξίδι με τον φίλο της και το παιδί της πέθανε από...ασιτία!(ΦΩΤΟ)

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έκανε μία 20χρονη μητέρα από την Ουκρανία. Η Vladislava Podchapko, άφησε μόνα τους τα δυο ανήλικα παιδάκια της για να πάει... ταξίδι με τον εραστή της. Μετά από έξι μέρες ασιτίας, ένα αγοράκι μόλις 23 μηνών ξεψύχησε δίπλα στην 3χρονη αδελφούλα του. Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε είπε... ότι δεν ήξερε πως τα παιδιά πεθαίνουν.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα μέρες όταν η Vladislava αποφάσισε να κάνει ένα ταξιδάκι με τον εραστή της. Ωστόσο, άφησε πίσω της... τα δυο μικρά παιδάκια της, με αποτέλεσμα ο σχεδόν δυο χρονών γιος της να αφήσει την τελευταία του πνοή από την ασιτία.

 

Little Daniil (left) who starved to death with his big sister Anna

Οι γείτονες αναφέρουν ότι άκουγαν τα παιδιά να κλαίνε και να προσπαθούν να σπρώξουν την πόρτα για βγουν από το σπίτι. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και τελικά μετά από εννέα μέρες γύρισε η μητέρα τους και φέρεται να κάλεσε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και έπαθαν σοκ. Το αγοράκι ήταν νεκρό σχεδόν δυο μέρες ενώ η 3χρονη αδελφούλα του ήταν εξαντλημένη και σε κακό χάλι.

Αμέσως τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν το θάνατο του αγοριού, αλλά κατάφεραν να σώσουν το κοριτσάκι.

Η 20χρονη μητέρα όταν ρωτήθηκε για τις πράξεις της είπε στους αστυνομικούς με τρομερή απάθεια ότι «δεν ήξερα ότι τα μικρά παιδιά μπορούν να πεθάνουν»! Τραγική ειρωνεία; Η γυναίκα αυτή φέρεται να είναι έγκυος ή να έχει ήδη γεννήσει το τρίτο της παιδί!

Η Vladislava σύμφωνα με τη Dailymail, έχει συλληφθεί και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 8 χρόνια για παραμέληση ανηλίκων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …