2.031 αιτήσεις για 58 θέσεις εργασίας!!!

Στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 8/2-11-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα οκτώ (58) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Γεν. Γραμ. Εμπορίου, Γεν. Γραμ. Βιομηχανίας, ΕΤΕΑΝ Α.Ε.), στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία, Ε.Α.Κ.Θ), στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι, υποβλήθηκαν συνολικά 2.031 αιτήσεις!!!

"Αναλυτικά υποβλήθηκαν:

  • 1.583 αιτήσεις για την κάλυψη 51 θέσεων κατηγορίας Π.Ε.
  • 448 αιτήσεις για την κάλυψη 7 θέσεων κατηγορίας T.Ε.

Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας κατηγορίας εκπαίδευσης, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 5.837 και αναλύεται ανά κλάδο – ειδικότητα ως εξής:

ΚΛΑΔΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 807
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3.808
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (HARDWARE) 138
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (SOFTWARE) 267
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 552
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (HARDWARE) 135
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (SOFTWARE) 130"

 

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …