ΔΩΡΕΑΝ προβολή του Χειμερινού Κινητού Κινηματογράφου

Μία ταινία προϊόν Γαλλοβελγικής συνεργασίας, παίρνει την προσεχή Κυριακή 11 Δεκεμβρίου τα σκήπτρα στο μαγικό κόσμο των προβολών (ΣΙΝΕΑΚ), που πραγματοποιούνται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο της ενότητας του χειμερινού κινητού κινηματογράφου.

Πρόκειται για την έγχρωμη ταινία - διάρκειας 84’- Fantom Boy, που θα προβληθεί στις 11.00 το πρωί στο χώρο της «Αίγλης» - VESO MARE, την οποία υπογράφουν οι  Alain Gagnol και Jean-Loup Felicioli.

«Ο εντεκάχρονος Leo έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα… Μαζί με τον αστυνομικό Alex αρχίζουν να καταδιώκουν τον κακό γκάνγκστερ, που θέλει να κυριεύσει τη Νέα Υόρκη με έναν ιό που στέλνει μέσω υπολογιστών. Οι δυο τους έχουν μπροστά τους μόνο 24 ώρες για να σώσουν την πόλη…»

Ακόμα μιά εξαιρετική (και γεμάτη περιπέτεια) ταινία κινουμένων σχεδίων από τους παραγωγούς του εξαιρετικού "Mιά Γάτα Στο Παρίσι" (Une Vie de Chat / Α Cat in Paris).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …