Επιχείρηση 80 ετών, κατεβάζει ρολά!

Υστερα από 80 χρόνια ζωής…, ιστορικό ουζερί στο κέντρο της Αθήνας, κατεβάζει οριστικά ρολά, όπως ενημερώνουν τους πελάτες τους οι ιδιοκτήτες που απόψε το άνοιξαν για την αποχαιρετιστήρια βραδιά...

Το οριστικό κλείσιμό του, ανακοινώθηκε με ανάρτηση στο Facebook, σε σελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό.

«Μετά από περίπου 80 χρόνια ιστορίας, το μαγαζί που κανείς, ποτέ δεν περίμενε ότι θα αλλάξει έστω και στο ελάχιστο, θα ανοίξει για τελευταία φορά. Το event αυτό εξυπηρετεί το σκοπό του να γίνει ένα θεαματικό κλείσιμο, όπως αρμόζει σε αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο, και για πολλούς σημείο αναφοράς, χώρο»

Πρόκειται για το καφενείο – ουζερί «Τηνιακό» που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και που άλλοτε έσφιζε από ζωή, λόγω των οικονομικών του τιμών και του παρεϊστικου κλίματος που είχαν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …