Θέση απασχόληση με συνολικό εισόδημα 10.080 ευρώ

Προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν πρόταση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7, παρ. 4Α της ΚΥΑ 679/96, όπως κυρώθηκε με το Νόμο 3794/2009 και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Νόμου 4076/10-8-2012, η  Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Ολοκληρωμένη απόκριση στις ανάγκες εκπαίδευσης και προστασίας των παιδιών-προσφύγων και των κηδεμόνων τους στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα» (Επιστημονικά Υπεύθυνος: Επικ. Καθηγητής Ευστάθιος Παπασταθόπουλος), το οποίο χρηματοδοτείται από την Terre des hommes «Lausanne» in Greece, για το παρακάτω έργο:

  • «Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας και δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 4-5, 6-12 και 13-18 ετών».

Θα επιλεγούν πέντε (5) προτάσεις και σύμφωνα με το τεχνικό παράρτημα του συμφωνητικού συνεργασίας του προγράμματος ως χρόνος παράδοσης του προαναφερθέντος έργου ορίζεται η 31 Αυγούστου 2017 και το ποσό έκαστης σύμβασης ανέρχεται σε 10.080,00 ευρώ.

Η εκτιμώμενη διάρκεια απασχόλησης καθώς και η αμοιβή δύνανται να τροποποιηθούν με ενδεχόμενη τροποποίηση του τεχνικού παραρτήματος του συμφωνητικού συνεργασίας του προγράμματος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …