1347 προσλήψεις μέσα στο 2017

Την πρόσληψη για την άμεση κάλυψη όλων των κενών μέσα στο 2017, 1347 ατόμων, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για τον κλάδο των δικαστικών υπαλλήλων, ικανοποιώντας τα αιτήματα που παραμένουν χρόνια σε εκκρεμότητα.

Παράλληλα εξήγγειλε και την σύσταση δικαστικής αστυνομίας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι να έχει ολοκληρώσει την νομοθετική αυτή πρωτοβουλία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το μέτρο είναι ένας θεσμός που καρκινοβατεί 15 χρόνια ενώπιον της Βουλής και θα το υλοποιήσει η κυβέρνηση της Αριστεράς δείχνοντας έμπρακτα ότι δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρα απέναντι στη διαπλοκή και τη διαφθορά. Από το 2002 είχε να γίνει οικονομικό έλεγχος στις αθλητικές ομοσπονδίες και εμείς είμαστε που υλοποιούμε ένα σχέδιο ελέγχου σε όλους τους δημόσιους φορείς».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …