Δολοφονία το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία! ΣΟΚ

 
Σόκαρε την υφήλιο, ο υπουργός Άμυνας της Βολιβίας Reymi Ferreira, ο οποίος μιλώντας για το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, που ξεκλήρισε την βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα της Σαπεκοένσε, το χαρακτήρισε ως «έγκλημα».
«Σε τελική ανάλυση, δεν είναι ένα ατύχημα, ήταν ένα έγκλημα, αυτό που έχει συμβεί στο Μεντεγίν ήταν μια δολοφονία. Αν ο πιλότος είχε τηρήσει ότι απαιτείται από τους κανονισμούς, δηλαδή να προσγειωθεί στο Cobija (πόλη της Βολιβίας στα σύνορα με τη Βραζιλία) ή στην Μπογκοτά, όπου είχε σημάνει συναγερμός, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η τραγωδία.
Αν ο πιλότος είχε δώσει το σήμα κινδύνου μέσα στον χρόνο που έπρεπε, αυτή η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση, ότι ο πιλότος ταξίδευε με ανεπαρκή ποσότητα καυσίμων και δεν ανεφοδιάστηκε το αεροσκάφος.  Αυτό που συνέβη στο Μεντεγίν ήταν μια δολοφονία!»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

K. Χατζηδάκης για S&P: Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

Η αναβάθμιση από την Standard & Poor's αποτελεί αποτελεί μια απάντηση σε όσους γκρινιάζουν και προσπαθούν …