Οικογενειακό επίδομα: Η καταβολή

Το διάστημα από 19 έως και 22 Δεκεμβρίου θα καταβάλει ο ΟΓΑ το οικογενειακό επίδομα, το οποίο αποτελείται τόσο από το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, όσο και από το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, με το σχετικό συνολικό ποσό, να είναι ήδη στα ταμεία του Οργανισμού.

Η πληρωμή δεν θα αφορά μόνο την δ' δόση για το 2016 αλλά και εκκρεμότητες δικαιούχων που δεν έχουν πληρωθεί.

Οι δικαιούχοι υπολογίζονται στις 770.000, ενώ η δαπάνη για την καταβολή της τελευταίας δόσης, είναι πιθανό να προσεγγίσει τα 185 εκατ. ευρώ.

Συνολικά, η δαπάνη για οικογενειακά επιδόματα το 2016 έφτασε τα 675 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα ανάλογα με το ετήσιο εισόδημα των δικαιούχων και τον αριθμό των τέκνων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΔΔΗΧ: Νέα έξοδος στις αγορές με 30ετές ομόλογο

Η έκδοση αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στις αγορές. Στις …