Ελεγχόμενες εκρήξεις στο υπουργείο Εργασίας(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Κλειστή παραμένει η οδός Σταδίου εξαιτίας απειλητικού τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας, αφού η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία από το ύψος του Αρσάκειου και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας προς Σύνταγμα μέσω της οδού Ακαδημίας, ενώ οι έρευνες από τους πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών συνεχίζονται.

Άγνωστος, τηλεφώνησε στη 1:20 ώρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.

Αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία από την αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή.
Άνδρες του ΤΕΕΜ εντόπισαν στην είσοδο ένα σακίδιο που κρίθηκε ύποπτο και διαπίστωσαν οτι επρόκειτο για εκρηκτικο μηχανισμό.

Οι πυροτεχνουργοί πραγματοποίησαν δύο ελεγχόμενες εκρήξεις, μικρής ισχύος  στις 2 και στις 2.05 τα ξημερώματα.

Έλεγχοι γίνονται και στο κοντινό κτίριο του Υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, δύο ελεγχόμενες εκρήξεις μικρής ισχύος σημειώθηκαν στις 2.00 και στις 2.05 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας.
Η βόμβα ήταν μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, τοποθετημένο σε κάγκελο μπροστά απο την είσοδο του Υπουργείου. Αυτή τη στιγμή οι δρόμοι γύρω από το υπουργείο Εργασίας παραμένουν κλειστοί, ενώ πραγματοποιείται έλεγχος και στους χώρους του ισογείου μέσα στο υπουργείο.
Πλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή ελπίζοντας ότι θα έχει καταγραφεί η πορεία του ή των αγνώστων που άφησαν το σακίδιο ενώ την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα προσπαθήσουν να βρουν στοιχεία από ό,τι έμεινε από τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Η  οδός Σταδίου παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα αποκλεισμένη και στο κέντρο επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …