Οι εργαζόμενοι που συμπλήρωσαν 10 μήνες απλήρωτοι

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του τομέα υγείας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όπου ωραιοποιούσαν  την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, με τις ¨πλούσιες προσλήψεις¨ και την ¨αυξημένη χρηματοδότηση¨ των Νοσοκομείων,η κατάσταση είναι ακόμα πιο τραγική, με βάση την ανακοίνωση του «Ιπποκράτη», για τους απλήρωτους εργαζόμενους επί ένα δεκάμηνο, στα απογευματινά ιατρεία!

«Όπως ΨΕΥΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ανέφεραν και αφού μεσολάβησε η  ανούσια και αναποτελεσματική επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, μια επίσκεψη που διέψευσε όλους αυτούς …….και απογοήτευσε τους πάντες
Ήλθε  η  ΣΚΛΗΡΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

όπου το Νοσοκομείο πέρα από τις δυσχέρειες να προμηθευτεί  πετρέλαιο  και τα υπαρκτά οικονομικά ανοίγματα στα υλικά, στα πλαίσια της δραματικής οικονομικής του κατάστασης, αδυνατεί  να πληρώσει τους Εργαζόμενους στα απογευματινά Ιατρεία επί αρκετό χρονικό διάστημα, που σε κάποιες περιπτώσεις φθάνει και τους 10 ολόκληρους μήνες και η Διοίκηση ελαφρά την καρδία παραπέμπει την αποπληρωμή τους για την Άνοιξη, όπως κάνει και για την μεταστέγαση μας στο 7όροφο, όπου παρά την επικείμενη παράδοσή του και παρά τις κατ΄ επανάληψιν σχετικές παρεμβάσεις μας ο υπουργός ήλθε με άδεια χέρια, εκφράζοντας απλά την ¨ευχή του¨.

Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη και αφού δεν έχουν λάβει καθόλου υπ’ όψιν τους τις παρεμβάσεις μας,  απ΄ ότι φαίνεται μάλλον είναι μονόδρομος η αποχή μας από τα απογευματινά και όχι αδίκως, όπως έχει γνωστοποιηθεί στη Διοίκηση και έχει προειδοποιηθεί ήδη ο Διοικητής, ο οποίος το ξανατονίζουμε όχι μόνον δεν κόπτεται να δώσει λύση, απεναντίας διατείνεται να εφαρμόσει την γνωστή συνταγή ¨πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι¨, δηλ. στην κατεύθυνση της απειλής των Εργαζόμενων για να μην κινητοποιηθούν, ανεύθυνα εκφράζει την άποψη του για κατάργηση της λειτουργίας των απογευματινών.

Βεβαίως δοθείσης της ευκαιρίας να ρωτήσουμε όλους αυτούς τους συντάκτες – προπαγανδιστές των προαναφερόμενων, που από την  μια το παίζουν κομματικοί και από την άλλη βρίσκονται σε κυβερνητικές θέσεις  ¨αλήθεια σε τι  επαληθεύεται η ανακοίνωση του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ με όλα αυτά που διαπιστώθηκαν από την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας¨

Εν αναμονή λοιπόν της απάντησής τους και βεβαίως  της επίλυσης των προαναφερόμενων.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …