Ορίστηκαν τα εκτός έδρας από ΥΕΘΑ-Α/ΓΕΣ

Η αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικού του ΓΕΣ με έγγραφό της, με εντολή ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΣ, μετά από αίτημα της ΠΟΕΣ, αποφάσισε τη χορήγηση και καταβολή τεσσάρων (4) ημερών εκτός έδρας σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΣ σε ανακοίνωσή της “η Ομοσπονδία μας έχει καταθέσει συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις στον κ. ΥΕΘΑ, ευελπιστώντας ότι το αμέσως προσεχές διάστημα αυτές θα υλοποιηθούν, προς όφελος όλων των στρατιωτικών, οπότε και θα τις ανακοινώσουμε. Τονίζουμε ότι, η συμμετοχή όλων μας στις Ενώσεις, που υφίστανται στις Περιφερειακές Ενότητες της Χώρας μας, καθίσταται πλέον αναγκαία, προκειμένου να ενδυναμωθεί η Ομοσπονδία και μέσω αυτής η διεκδίκηση και επίλυση των προβλημάτων μας”.

Τα σχετικά έγγραφα που αποκαλύπτει το militaire.gr:

  


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …