Διάλογος για νέα συλλογική σύμβαση εργασίας

Για πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης έκανε λόγο το υπουργεί Εσωτερικών, αναφερόμενο στην σημερινή συνάντηση του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη, με την Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ – ΟΤΑ), στην οποία κατατέθηκαν από την Ομοσπονδία τα αιτήματα της σύναψης νέας Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας, καθώς η προηγούμενη ισχύει από το 2013, και αρκετά θεσμικά.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουρλέτης, τόνισε πως δική του πρόθεση είναι "να ξεκινήσει διάλογος για τη σύναψη νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας" και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι θα καταβληθεί προσπάθεια ικανοποίησης των αιτημάτων τους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …