ΔΩΡΕΑΝ διανομή τροφίμων

Διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη και Πέμπτη, αύριο και μεθαύριο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης.

Τα προϊόντα θα διανεμηθούν αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 για τις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου και στα σημεία διανομής της πόλης του Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει διανομή στους Δήμους της ενδοχώρας της ΠΕ Ηρακλείου, στους Δήμους Μαλεβιζίου, Φαιστού, Γόρτυνας, Αρχανών, Μινώα, Βιάννου, και στις Δαφνές, Ασίτες, Κυπαρίσσι.

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της, θα πραγματοποιήσει την έβδομη διανομή προϊόντων (κοτόπουλα) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), που θα διατεθεί στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ. Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται από τους Δήμους και τους Φορείς Εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν καταταγεί και παραλαμβάνουν τα προϊόντα μέχρι τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στον εταίρο που έχουν ορίσει μέσω της αίτησής σας για την παραλαβή των προϊόντων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αύριο στις 11:00 η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου

Στο υπουργικό συμβούλιο θα γίνει η εισήγηση της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά με …