Πάτρα: Δεν χορηγεί ο ΟΑΕΔ της Ακτής Δυμαίων το συστατικό σημείωμα στους επιτυχόντες

Άπραγοι έφυγαν οι επιτυχόντες στις 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης, του οριστικού πίνακα  για τις θέσεις Κοινωφελούς 34 Δήμων του ΟΑΕΔ, από το υποκατάστημα της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα, στο οποίο προσήλθαν νωρίς το πρωί, για να πάρουν την συστατική επιστολή και σύμφωνα με την προκήρυξη μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμους).

Από το υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στην Ακτή Δυμαίων, έλαβαν την απάντηση ότι έχουν πολύ δουλειά σε άλλες υποθέσεις και θα πρέπει να περιμένουν στο ακουστικό τους γιατί θα τους τηλεφωνήσουν!

Στην απορία επιτυχόντα "Που θα με βρείτε εμένα δεν έχω τηλέφωνο", του είπαν "θα σε καλέσουμε εμείς".

Αντίθετα στο κεντρικό υποκατάστημα του ΟΑΕΔ της Πάτρας από νωρίς το πρωί το σχετικό έγγραφο παραδίδεται κανονικά στους επιτυχόντες που προσέρχονται στην υπηρεσία!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …