Ποιος σκότωσε την πολύτεκνη μητέρα; Ο καυγάς και το διαζύγιο που ζήτησε…(VIDEO)

Νέα στοιχεία για την στυγερή δολοφονία της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας έχρονται στο φως με αυτόπτες μάρτυρες αν μιλούν για έναν άγριο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι και το μετέπειτα θύμανα ζητά διαζύγιο από τον σύζυγό της, όπως μετέδωσε η εκπομπή "Tatiana Live".

Ο άγριος καβγάς το βράδυ της Πέμπτης

Οι μαρτυρίες ωστόσο κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα έντονο καβγά το βράδυ της Πέμπτης πριν το θύμα φύγει από το σπίτι όπου ζούσε με τα παιδιά και τον άντρα της. Η 35χρονη φέρεται να αποχώρησε από το σπίτι πολύ ταραγμένη λέγοντας στον άντρα της ότι θέλει να χωρίσουν... Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο καβγάς ήταν τόσο άγριος που κατά τη διάρκεια του καταστράφηκε και ένα σκρίνιο που υπήρχε στο σπίτι...

Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν η πρώτη φορά που η 35χρονη μητέρα εξέφραζε την επιθυμία της να χωρίσει.

"Δεν θα της έκανε ποτέ κακό"

Η μητέρα του θύματος είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι ο άνδρας της δολοφονημένης Γεωργίας δεν της χαλούσε ποτέ χατίρι και ότι τον είχε σαν παιδί της. "Ήταν πολύ ευτυχισμένοι" λέει και αναρωτιέται γιατί ο γαμπρός της κρατήθηκε για ώρες από τους αστυνομικούς καθώς όπως λέει δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί ότι θα έβλαπτε το παιδί της.

Η μητέρα του συζύγου δήλωσε επίσης ότι ο γιος της είναι πολύ καλό παιδί και ότι ποτέ δεν θα έκανε κακό στην 35χρονη ενώ κι εκείνη είπε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο. Είπε ακόμη ότι την διαχείριση των οικονομικών την είχε το θύμα καθώς ο άνδρας της της έδινε όλα τα λεφτά που έβγαζε.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει 4 παιδιά από 6 ετών μέχρι 11 μηνών.

Φίλη της Γεωργίας που μίλησε στην εκπομπή είπε ότι το ζευγάρι ήταν συνέχεια μαζί ωστόσο πριν 6 μήνες της είχε αναφέρει ότι είχαν τσακωθεί και ότι ήταν στα όρια του χωρισμού. Έκτοτε όμως δεν της ανέφερε ξανά κάτι σχετικό.

Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής άγρια δολοφονημένη από κυνηγετικό όπλο, στη θέση του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό της. Τα χρήματα που είχε “σηκώσει” από την τράπεζα βρέθηκαν πάνω της απομακρύνοντας το ενδεχόμενο της ληστείας.

Τα κυνηγετικά όπλα του συζύγου αλλά και το κινητό του μαζί με τα δύο κινητά θύματος έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία και εξετάζονται ενώ αναμένεται να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση.

Η κηδεία της 35χρονης θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στο χωριό καταγωγής της, τη Μεταμόρφωση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων κατά ξενοδόχων: Έχετε άρνηση της πραγματικότητας

Ο ΠΟΞ προτείνει δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς …