Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του, συνολικής διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Καταγραφή των προβλημάτων στατικής επάρκειας των δημοτικών κτιρίων στο πλαίσιο διενέργειας προσεισμικού ελέγχου των δημοτικών κτιρίων και την εκπόνηση μελετών προσεισμικού ελέγχου αυτών», ανακοινώνει ο Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας, που εδρεύει στη Μάνδρα του Ν. Αττικής, ως "1 ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός".

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο αςεπ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας, Στρ. Νικ. Ρόκα 45, ΤΚ 19600, Μάνδρα- Αττικής, υπόψιν κας Μαρίας Τατάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2132014934).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …