Θέση στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας

Να υποβάλλουν στην ΕΕΑΕ αίτηση και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, το αργότερο έως τις 16 Ιανουαρίου 2017, για την θέση που προκήρυξε, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, που επιθυμεί να απασχολήσει με σύμβαση έργου Φυσικό ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με αντικείμενο εργασίας:

α) την εξέταση των μελετών ραδιοεκπομπών και των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων σταθμών κεραιών που υποβάλλονται στην Υπηρεσία μας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και

β) τη διεξαγωγή μετρήσεων των επιπέδων των υψίσυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο περιβάλλον σταθμών κεραιών που παρέχουν πάσης φύσεως τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και τη διεξαγωγή μετρήσεων των επιπέδων των χαμηλόσυχνων ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων στο περιβάλλον εγκαταστάσεων που εκπέμπουν τέτοια πεδία, σε όλη τη χώρα.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα υπολογισμών και μετρήσεων υψίσυχνων και χαμηλόσυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών

Οι αιτήσεις και τα βιογραφικά μπορούν να υποβληθούν :

  • Ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση : jobs@eeae.gr
  • Ταχυδρομικά, στη διεύθυνση: Για ΕΕΑΕ, Τ.Θ. 60092, 15310 Αγία Παρασκευή Αττικής
  • Μέσω Fax : 2106506748

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2106506721 ή 2106506700 (τηλεφωνικό κέντρο της ΕΕΑΕ).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …