Δεν γνωρίζουν ούτε στο Μαξίμου ότι Λέσβος-Μυτιλήνη είναι ένα νησί!(Έγγραφο νέας γκάφας)

Μετά τον πρωθυπουργό την ίδια ακριβώς "γκάφα", έκανε και το Μαξίμου και μάλιστα σε "non paper" της κυβέρνησης, στο οποίο δημιουργήθηκε ακόμα ένα νησί στο Αιγαίο, αφού για τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου, διαθέτουμε ένα νησί τη Λέσβο και άλλο ένα νησί τη Μυτιλήνη, ή σε απλά Ελληνικά, δεν γνωρίζουν πρωθυπουργός και ανώτατα ακριβοπληρωμένα στελέχη, ότι πρόκειται για ένα νησί!!!

Μάλλον έκαναν στο σχολείο διαφορετικό βιβλίο γεωγραφίας......

Το σίγουρο είναι πως το επαναλαμβανόμενο λάθος αμάθειας, έχει προκαλέσει και δικαίως αρνητικά σχόλια, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τα στελέχη του έχει επισκεφθεί τη Λέσβο....ή να πούμε την Μυτιλήνη;

Έτσι λοιπόν στο "non paper" της κυβέρνησης περιγράφονται δύο διαφορετικά νησιά, τα οποία θα λάβουν μάλιστα και έκτακτη ενίσχυση ζωικής παραγωγής, εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης!

"Νon paper" πριν και μετά

Βέβαια αφού έγιναν περίγελος, ενημερώθηκαν για το "λάθος" τους και το διόρθωσαν αφαιρώντας τη Μυτιλήνη, αλλά η ζημιά έχει γίνει......


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …