ΔΩΡΕΑΝ φυσιοθεραπείες

Δωρεάν Φυσιοθεραπείες ξεκινούν για ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους, καθημερινά από τις 11 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι με προγραμματισμένα ραντεβού από την φυσιοθεραπεύτρια του Νοσοκομείου της Κω .

Παράλληλα συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου με προγραμματισμένα ραντεβού κάθε Πέμπτη από τις 9 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι από ιδιώτες οδοντογιατρούς.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε από χθες η υποβολή αιτήσεων, για την πλήρωση 4.000 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης στο δημόσιο τομέα της υγείας.

Για το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Κω προβλέπονται 22 θέσεις.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή στις 22-12-2016.

Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της μακροχρόνιας ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων, που πλήττονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της μακράς ύφεσης που υφίσταται η ελληνική οικονομία, βάσει των στοιχείων της εγγεγραμμένης ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …