Έχτισαν την πόρτα του Υπ.Εργασίας!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Έχτισαν στην κυριολεξία την είσοδο του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, που σήμερα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, με στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία μάζεψαν τσιμέντο και πέτρες και άρχισαν να υψώνουν τείχος μπροστά από την είσοδο του κτιρίου στην οδό Αριστοτέλους δείχνοντας έτσι πως το υπουργείο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα με τις εντολές "να έρχονται από τις Βρυξέλλες", όπως λένε χαρακτηριστικά.

«Δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, με εύκολη και καθολική πρόσβαση, επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του Συστήματος Υγείας, ένταξη των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, διατήρηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και κατάργηση των μνημονίων - ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών», ζητά η ΠΟΕΔΗΝ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …