Κινδύνευσαν εργαζόμενοι από σφαίρες ληστών εν ώρα εργασίας! Δύο οι τραυματίες

Ληστεία σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία της γνωστής εταιρείας αλλαντικών "Υφαντής", στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο κτίριο, σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις 15.00 και μπήκαν απευθείας στο λογιστήριο.

Ζήτησαν τα χρήματα και όταν κάποιοι από τους υπαλλήλους προσπάθησαν να αντιδράσουν, όπως γράφει το newsit.gr, τους πυροβόλησαν στα πόδια.

Τραυματίστηκαν δύο μέλη της οικογένειας Υφαντή, ο ιδιοκτήτης και ο ανιψιός του, από τους οποίους ο ένας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς φέρουν τραύματα, διότι αρνήθηκαν να τους δώσουν τα χρήματα που τους ζητούσαν και πήραν άγνωστο ποσό, το οποίο ήταν οι ημερήσιες εισπράξεις.

Στη συνέχεια, έφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο έκαψαν κοντά στην Εθνική Οδό και επιβιβάστηκαν σε άλλο που εντοπίστηκε από ομάδα ΔΙΑΣ. Αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης δέχτηκαν βροχή από πυροβολισμούς.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από εκείνη την ώρα ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας, με έναν από τους δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει στην κατοχή του καλάσνικοφ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι δράστες διέφυγαν με ένα ΙΧ, μάρκας BMW, το οποίο έκαψαν σε μικρή απόσταση από τον τόπο της ληστείας και συνέχισαν με άλλο ΙΧ, μάρκας Audi, το οποίο επίσης εντοπίστηκε καμένο, στην περιοχή Αγία Σοφία Ασπροπύργου, στο ύψος της Αττικής Οδού.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …