Πρόγραμμα 2ης ευκαιρίας για εκατοντάδες επιχειρήσεις

Ξεκινά από τη νέα χρονιά, με τη συμμετοχή 700 επιχειρήσεων,σε πιλοτική βάση το ευρωπαϊκό έργο που αποσκοπεί στην υποστήριξη εταιρειών που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση, ώστε να αποτρέπεται η βίαιη πτώχευση και η ενθάρρυνση της δεύτερης ευκαιρίας για την επανεκκίνηση επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ήδη υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα η σύμβαση χρηματοδότησης του έργου European Network for Early Warningand for Support to Enterprise and Second Starters από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το ευρωπαϊκό αυτό έργο, θα λειτουργήσει μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COSME για μία τριετία, κατά το διάστημα Ιανουάριος 2017-Δεκέμβριος 2019, αφορά χιλιάδες επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες τους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τον κίνδυνο της πτώχευσης.

Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος στην Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τους πρώτους μήνες του 2017, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …