Στη βουλή το ν/σ για τον πτωχευτικό κώδικα, με επείγουσα διαδικασία!

Εισήχθη στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, το νομοσχέδιο «Πτωχευτικός Κώδικας, Διοικητική Δικαιοσύνη, Τέλη – Παράβολα, Οικειοθελής αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, Ηλεκτρονικές συναλλαγές, Τροποποιήσεις του ν. 4270/2014 και λοιπές διατάξεις», με τη διαδικασία του επείγοντος!

Τη διαδικασία του επείγοντος εισηγήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, διότι στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο εμπεριέχονται σοβαρότατες και επείγουσες διατάξεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας, όπως και για την επιτάχυνση των δικαστικών υποθέσεων, τονίζοντας:

«Είναι γνωστό σε όλους ότι νομοθετούμε υπό επείγουσες συνθήκες και πρέπει όλα αυτά τα νομοθετήματα με την κατάλληλη επεξεργασία και με λίγο πιο εντατική εργασία να ολοκληρωθούν άμεσα».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …