Το αφορολόγητο επίδομα

Δεν θα φορολογηθεί το έκτακτο επίδομα που με πρωθυπουργική απόφαση θα χορηγηθεί στους συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη μέχρι το ποσό των 830 ευρώ, καθώς όπως δήλωσε κατηγορηματικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Εργασίας κ.Πετρόπουλος:

"Από τους δικαιούχους δεν θα λάβει κανείς κάτω από 300 ευρώ. Για τον υπολογισμό του πλαφόν θα συνυπολογίζονται αθροιστικά οι συντάξεις που λαμβάνει και όχι το ΕΚΑΣ ή άλλα επιδόματα. Το ποσό που δίδεται είναι ασφαλές και δεν έχει ρίσκο αν προκύψουν τυχόν διαφορές όταν κλείσει τον Φεβρουάριο το ύψος των εσόδων. Έως τον Σεπτέμβριο του 2017 θα έχουν απονεμηθεί 102.000 συντάξεις που εκκρεμούν εδώ και χρόνια ενώ διαμήνυσε πως η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί κατάργηση της προσωπικής διαφοράς."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …