12χρονα πυρπόλησαν και έκαψαν ζωντανό άστεγο!

Απίστευτης παιδικής αγριότητας και φρίκης, η πράξη 12χρονων, που μάλιστα δεν θα διωχθούν ποινικά, σε βάρος άστεγου, τον οποίο πυρπόλησαν και έκαψαν ζωντανό, παγώνοντας την διεθνή κοινότητα....

Τρία αγόρια 12 ετών στην πόλη Νόβι Σαντ, έβαλαν φωτιά σε ένα χαρτόνι που βρισκόταν κάτω από το στρώμα στο οποίο κοιμόταν ο D.T, τα αρχικά του άνδρα που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την αστυνομία, με την φωτιά να εξαπλώνεται γρήγορα στα ρούχα και το σώμα του 52χρονου, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα. Λίγες ώρες αργότερα κατά το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug, ο άτυχος άντρας υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

Αυτό όμως που είναι πιο τραγικό είναι το νομοθετικό πλαίσιο της Σερβίας, δεν επιτρέπει την άσκηση δίωξης και καταδίκης σε κάτω των 14 ετών, οπότε και αυτοί και οι γονείς τους, την...γλίτωσαν, ξέχωρα αν ένας αθώος έχασε την ζωή του, επειδή κάποια παιδιά βλέπουν σαν παιχνίδι την ανθρώπινη ζωή!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …