18 θέσεις με δυνατότητα παράτασης

Με σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για χρονικό 4 διάστηµα από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης και έως 30-04-2017, µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύµβασης έως το τέλος του έργου εκτέλεσης των αρχαιολογικών εργασιών στην Καρδίτσα, θα γίνουν προσλήψεις επιστηµονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων.

Θέσεις

  • 2 ΠΕ Αρχαιολόγοι
  • 2 ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης
  • 2 ∆Ε Σχεδιαστές µε εξειδίκευση στην αποτύπωση και σχεδίαση µνηµείων και αρχαιολογικών ευρηµάτων
  • 12 ΥΕ Ειδικευµένοι Εργάτες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Λουκιανού 1, Τ.Κ.: 431 32 Καρδίτσα, απευθύνοντάς την στη Γραµµατεία της Εφορείας υπόψιν κ. Γαλάζιου Κωνσταντίνου και κας Ορφανιώτου Νικολέττας (τηλ. επικοινωνίας: 24410 61564).

Αιτήσεις δεκτές εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 15-12-2016 έως 21-12-2016).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …