Έως τέλη 2017 παρατείνεται το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη»

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 παρατείνεται τελικά το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη», με βάση την  τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείο Εργασίας στο σχέδιο νόμου «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης, των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, Ρυθμίσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Εφαρμοστικές Διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α΄ 85)».

Στην αιτιολογική έκθεση επισημαίνεται ότι: Το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη», που στοχεύει στην ανάπτυξη σχεδίων, τα οποία λαμβάνουν υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες των αστέγων, όπως κάλυψη ενοικίου και δαπανών οικοσκευής, επιχορηγούμενη απασχόληση και κτήση εργασιακής εμπειρίας, ολοκληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου 2016 και, συνεπώς, κρίνεται σκόπιμη η παράτασή του έως και την 31η Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου οι άστεγοι να επωφεληθούν αποτελεσματικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και επανένταξης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …