Κάποιος να τον μαζέψει: Από τα νησιά που "δεν πειράζει να χάσουμε"...στις εκλογές(VIDEO)

Η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει» προκάλεσε πολιτική θύελλα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να επιτίθενται στους Τσίπρα-Καμμένο και στην Κυβέρνηση.

Η ΝΔ σε τοποθέτησή της για το θέμα υποστήριξε ότι «κ. Τσίπρας ας μαζέψει τους υπουργούς του, που δηλώνουν ότι δεν πειράζει να χάσουμε και μερικά νησιά».

Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ στο σχόλιο του ανέφερε: «Μήπως ο υφυπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ο εκλεκτός κ.κ. Τσίπρα-Καμμένου έχει χάσει το μυαλό του και προβλέπει ανέμελα και χωρίς αιδώ ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει».

Όσο για το Ποτάμι, σε ανακοίνωση του υπογράμμιζε ότι «δεν παίρνουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του κ. Ζουράρι» τονίζοντας ότι το «μόνο που αποδεικνύουν είναι την ελαφρότητα κάποιων που ο κ. Τσίπρας έκανε υπουργούς για να κυβερνήσουν τη χώρα».

Και πριν κοπάσουν οι αντιδράσεις επανήλθε, αναστατώνοντας περισσότερο, με την δήλωσή του για "προσφυγή στις κάλπες για να αποφύγουμε τον στυγνό εκβιασμό των θεσμών να «παγώσουν» τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος."

Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ανέφερε ότι:

Η τακτική του εκβιασμού εις βάρος της Ελλάδας από τους δανειστές είναι μόνιμη. Εκβιάζουν συνεχώς. Το έχουν δει όλοι ότι δεν τηρούν ποτέ οποιαδήποτε συμπεφωνημένη λύση».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν “βλέπει” εκλογές, απάντησε:

«Εγώ θα το ήθελα, μας δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τον κτηνώδη και συνεχιζόμενο εκβιασμό εκ μέρους των θεσμών, που είναι ατιμωτικός και για αυτούς και για εμάς».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …