Σπήλαιο ζητά προσωπικό

Την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά επτά (07) ατόµων για την κάλυψη εποχικών αναγκών του, ανακοινώνει το Ν.Π.∆.∆. «Σπήλαιο Περάµατος Ιωαννίνων», που εδρεύει στο Πέραµα Ιωαννίνων.

Θέσεις:

  • 5 ΔΕ Οδηγών Επισκεπτών
  • 1 ΔΕ Επιµελητών Εισπράξεων
  • 1 ΔΕ Οδηγών Τουριστικού Τρένου

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία του Σπηλαίου Περάµατος Ιωαννίνων στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Σπηλαίου 19, Πέραµα Ιωαννίνων, Τ.Κ. 455 00, απευθύνοντας την στο Σπήλαιο Περάµατος Ιωαννίνων, υπόψη κ. Γεώργιου Κάκου (τηλ. επικοινωνίας 2651081650).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2023 η Ελλάδα στην αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ

Σε όρους συνολικής (σωρευτικής) αύξησης, την περίοδο 2019- 2023 το πραγματικό ελληνικό κατά κεφαλήν ΑΕΠ …