53 θέσεις προκηρύχθηκαν σε ΑΕΙ

Aνακοινώνεται η πρόσκληση για την κάλυψη 53 θέσεων στο πανεπιστήμιο Πατρών στα πλαίσια έργων των δράσεων FP7 και HORIZON 2020 (Πτυχίο ΠΕ Πολυτεχνικής Σχολής ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με Διδακτορικό δίπλωμα και Μεταπτυχιακό δίπλωμα, Πτυχίο ΠΕ Πολυτεχνικής Σχολής ΑΕΙ ή Πληροφορικής ΑΕΙ ή άλλο ισότιμο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με Διδακτορικό δίπλωμα και Μεταπτυχιακό δίπλωμα, Απολυτήριος τίτλος Λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής,).

Η επιλογή της πρότασης θα γίνει ύστερα από εκτίμηση των απαραίτητων, επιθυμητών και πρόσθετων προσόντων. Επισημαίνεται ότι στους υποβαλλόμενους φακέλους υποψηφιότητας για τη θέση θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του Εργαστηρίου: «Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού / Δυναμικής Μηχανών», το ονοματεπώνυμο του Επιστημονικού Υπευθύνου (Γ. Χρυσολούρης) και η θέση (αύξων αριθμός και ειδικότητα) για την οποία υποβάλλεται υποψηφιότητα.

Ο δικαιούχος φορέας διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει τους υποψηφίους ή όσους έκρινε κατάλληλους σε συνέντευξη.

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο Ομότιμο Καθηγητή κ. Γεώργιο Χρυσολούρη, Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού / Δυναμικής Μηχανών, του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο 2610-910160, e-mail: xrisol@lms.mech.upatras.gr.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …