Ανακοινώθηκαν 12 προσλήψεις

Ότι ενδιαφέρεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υποστήριξη τεχνοοικονομικών λειτουργιών ΕΛΚΕ ΕΜΠ», με κωδικό ΕΛΚΕ 64/0116 και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Γρηγορόπουλο Γρηγόριο, ανακοινώνει ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

  • 3 άτομα για τη Λογιστική Υποστήριξη του ΕΛΚΕ ΕΜΠ
  • 1 άτομο για την Διαχείριση των Αιτημάτων Προμηθειών και την Υποστήριξη και Παρακολούθηση Διαδικασίας Διαγωνισμών του ΕΛΚΕ ΕΜΠ
  • 6 άτομα για τη Διαχείριση των Ερευνητικών Προγραμμάτων του ΕΛΚΕ ΕΜΠ
  • 2 άτομα για την Γραμματειακή Υποστήριξη του ΕΛΚΕ ΕΜΠ

Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων θα είναι ένα έτος από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου.

Η συνολική αμοιβή των ατόμων που θα επιλεγούν θα διαμορφωθεί αναλόγως των προσόντων τους και βάσει του Ενιαίου μισθολογίου

Σημειώνεται ότι για τους υποψήφιους των οποίων οι τίτλοι Σπουδών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών) έχουν χορηγηθεί από Ιδρύματα του Εξωτερικού θα πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην Δι.Κ.Α.Τ.Σ.Α).

Οι προτάσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε κλειστό φάκελο είτε αυτοπροσώπως, είτε να υποβληθούν ταχυδρομικώς αποκλειστικά με συστημένη επιστολή, με εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι και την 23/12/2016 στην παρακάτω διεύθυνση:

  • ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
  • ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 9
  • 157 80 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Υποβολή πρότασης στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου μετά την καταληκτική ημερομήνια είναι εκπρόθεσμη και απορρίπτεται χωρίς εξέταση.

Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής, ο ΕΛΚΕ ΕΜΠ ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο παραλαβής και την κατάσταση του φακέλου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …